İNGİLİZ DİLİ EĞİTİMİ ABD

Öğr. Gör. Wayne Berg MAUN ELT Ailesine Katıldı

18.12.2023 14:05

Bölümümüzün ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine English Language Fellowship programı kapsamında Amerikalı bir öğretim görevlisini misafir etmek üzere yaptığı başvuru neticesinde Öğr. Gör. Wayne Berg, Muş’a geldi ve çalışmalarına başladı. Muş Alparslan Üniversitesi, bu kapsamda 2023-2024 akademik yılında Amerikalı bir akademisyen misafir eden Türkiye’deki 10 üniversiteden biri oldu.

Zorunlu İngilizce hazırlık programı ve İngilizce öğretmenliği lisans programında dinleme, konuşma ve sesletim üzerine derslere girmeye başlayan Öğr. Gör. Wayne Berg, göreve başlama sürecinde resmi süreçlerin takip edilmesi noktasında emek harcayan Dr. Öğr. Üyesi Yusuf ÖZTÜRK ve Dr. Öğr. Üyesi Sabahattin YEŞİLÇINAR’a teşekkür etti.

Dr. Öğr. Üyesi Yusuf ÖZTÜRK ise bu imkanı bölümümüze sağlayan ABD Ankara Büyükelçiği İngilizce Eğitim Ataşeliğine bölümümüz ve üniversitemiz adına teşekkür etti.